Om Rephone.dk

Rephone.dk er startet da vi gerne vil gøre det gennemskueligt og trygt for danskerne at købe brugte mobiltelefoner og tablets. Når du køber hos Rephone.dk følger der altid nyt tilbehør med og der er 3 års garanti, 14 dages returret og fri fragt. Altså prisen du ser i shoppen er prisen du betaler, ingen lokkemidler og ingen merpriser.

Når du køber en brugt telefon eller tablet hos Rephone.dk er den altid i rigtig god stand, hvilket betyder at du kan forvente: 

       ·      Ingen ridser i skærmen

       ·      En enhed i god fysisk stand

       ·      Få tegn på brug

       ·      Batteritid tæt på den originale kapacitet

Reuse, Reduce, Recycle - Rephone.dk

Vi elsker teknologi, men vi elsker også vores planet. Derfor går det hånd i hånd at vi sælger brugt udstyr som vi køber ind fra virksomheder i EU der specialiserer sig i at genbruge elektronik. Intet bliver smidt ud og intet går til spilde - Reuse, Reduce, Recycle & Rephone.dk. 

Genbrug bliver mere og mere vigtigt for at bekæmpe den stigende overforbrugskultur. Der bliver hele tiden skabt nye og flere produkter, som kan tage århundrede for naturen at nedbryde. Ved at købe en brugt telefon eller tablet, forlænger du produktets levetid og er med til at nedsætte overforbruget og undgå spild.